Ari Savolainen

aAri Savolainen on vanhemmat.com-sivuston pääasiallinen ylläpitäjä. Monet tuntevat Ari Savolaisen pyyteettömänä pedofiilien metsästäjänä ja viranomaistörkyjen tonkijana, sekä vanhemmat.com -sivuston ja sen keskustelupalstan hyvänä rikosaiheisena tirkistelypalstana. Ari Savolainen ei varmastikaan halua kertoa itsestään mitään muuta, joten meidän on syytä tehdä se hänen puolestaan.

Pääkaupunkiseudulla asuva Ari Savolainen on saanut lukuisia tuomioita eri oikeusistuimissa ja oikeusasteissa mm. kiristyksistä, kunnianloukkauksista, yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä, vainoamisesta, kotirauhan rikkomisesta, sekä lähestymiskiellon rikkomisesta. Ikään kuin tässä ei olisi vielä tarpeeksi, on Ari Savolainen saanut myös tuomion toisen biologisen lapsensa seksuaalisesta hyväksikäytöstä, sekä jo vuosia sitten lapsipornon hallussapidosta. Asiasta kiinnostuneiden kannattaa tilata häneen liittyviä tuomiolauselmia eri oikeuslaitoksista ympäri Suomea. Ari Savolaisella onkin tuomioidensa seurauksena niskassaan suuret velat, alun toistasataatuhatta euroa erilaisia korvauksia ja sakkoja, näistä löytyy tarkemmat tiedot ulosottorekisteristä, josta voi tilata lisätietoja tähän asiaan liittyen. Lienee vain ajan kysymys, milloin Ari päätyy jälleen lusimaan vankilaan rötöksistään.

Kun nyt olemme saaneet pienen pintaraapaisun siihen, minkälainen mies Ari Savolainen on, voimmekin siirtyä hieman syvemmälle siihen, miten tämä mies elelee elämäänsä? Kuten kerroin, Ari Savolainen hallinnoi vanhemmat.com verkkosivustoa, jossa levitetään törkeitä valheita ja välillä myös totuuksia muista ihmisistä. Tämäkin on kuitenkin vain osatotuus siitä, mitä Ari Savolainen todellisuudessa puuhastelee.

Ari Savolaisella on niin paljon velkoja, ettei hänen kannata tietenkään koskaan tehdä mitään töitä. Ei sikäli, että henkisesti näin epätasapainoisena taparikollisena hän sellaisia edes haluaisikaan, tai kykenisikään tekemään. Ari Savolainen pääsiallinen elinkeino (sossupummeilun lisäksi) on nimittäin kiristys. Ari Savolainen kaivelee ihmisistä heidän henkilökohtaisia tietojaan ja mieluusti tuomioita kaikista mahdollisista rikoksista ja julkaisee nämä sitten vanhemmat.com sivustollaan. Tämän jälkeen hän lähestyy uhriaan, yleensä tekaistun nimimerkin takaa ja vihjailee, että tiedot saa pois vanhemmat.com sivustolta maksua vastaan. Monet maksavatkin mukisematta Arille hänen vaatimansa summat, jotka yleensä ovat vain muutamia satasia, korkeintaan muutamia tuhansia euroja – käteisellä, tietenkin. Tämän jälkeen Ari Savolainen poistaa uhrinsa tiedot sivustoltaan.

Ari Savolainen on kuitenkin niin rahanahne ja epäluotettava, kuten tietysti kaikki hänen kaltaisensa alkoholisoituneet taparikolliset ovat, että ei suinkaan usein tyydy tähän kiristykseen. Ari Savolainen alkaa lypsämään uhrejaan myöhemmin uudelleen, etenkin niitä, jotka ovat mukisematta suostuneet maksamaan suuria summia hänelle tietojensa poistamisesta. Kerran rahaa Ari Savolaiselle maksaneet alistuvat usein maksamaan lisää rahaa pitääkseen tietonsa poissa netistä. Milloinkaan ei kuitenkaan voi olla varma siitä, etteikö Ari Savolainen jälleen uudelleen laittaisi uhrinsa tietoja taas nettiin, omille vanhemmat.com sivuilleen.

Entä mitä tapahtuu niille, jotka eivät maksa Ari Savolainen vaatimia lunnaita? Savolainen toimii hyvin määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti. Mikäli vanhemmat.com harrastettu mustamaalaus ja valehtelu ei riitä, Ari Savolainen alkaa jakaa samoja tietoja eripuolilla internettiä. Nämä uudet tietojen jakamiset tunnistaa usein siitä, että niissä vihjataan vanhemmat.com -sivustolta löytyvän lisätietoa tästä henkilöstä ja todellisista tai kuvitelluista rikostapauksista. Näin Ari Savolainen täyttää hakukoneita uhriensa nimillä ja väitetyillä rikostuomioilla. Joskus tämäkään ei riitä. Tällöin Ari Savolainen tekee vanhemmat.com sivustonsa keskustelupalstalla törkypostauksia jostain muusta henkilöstä ja ilmiantaa sitten nämä postaukset tälle henkilölle itselleen, yllyttäen tätä tekemään rikosilmoitusta postaajasta. Jos ja kun poliisi sitten kiinnostuu asiasta, Ari Savolainen tarjoaa näiden törkypostausten postaajien IP-tietoja poliisille tai törkypostauksen uhrille…salaisuus piileekin siinä, että Ari Savolainen ei todellakaan tarjoa oikeita IP-tietoja, vaan kiristyksen uhrinsa sähköposti- tai muista viesteistä saamaansa IP-tietoja! Näin Ari Savolainen saa lavastettua kiristyksen uhrinsa syylliseksi esimerkiksi kunnianloukkauksiin tai vastaaviin. Poliisi ei milloinkaan saa käsiinsä vanhemmat.com palvelinten sisältämiä todellisia postausten IP-tietoja, vaan ainoastaan ne IP-tiedot, jotka Ari Savolainen poliisille tai törkypostauksen uhrille antaa (eli väärät tiedot). Viimeistään tässä kohtaa usein Ari Savolaisen kiristyksen uhri luovuttaa ja maksaa mitä tahansa, jotta tämä ilkivalta ja häiriköinti häntä kohtaan loppuisi. Ja Ari Savolainen hieroo tyytyväisenä käsiään.

Ari Savolainen pyrkii ja onnistuukin tehokkaasti sensuroimaan netistä pois kaiken häneen kriittisesti suhtautuvan materiaalin. Esimerkiksi Elisa Kissa-Öberg on kirjoittanut parikin erittäin hyvää kirjoitusta (1 ja 2) Ari Savolaisesta ja tämän rikoskumppanista Mikko Parantaisesta, mutta nämä on saatu Ari Savolaisen toimesta sensuroitua pois netistä. Ari Savolainen yrittää varmasti sensuroiduttaa tämänkin kirjoituksen hänestä pois. Ajatelkaa, miten raukkamaista toimintaa: Ari Savolainen omistaa ja ylläpitää vanhemmat.com sivustoa ja sen keskustelufoorumia, jossa levitetään hirveitä määriä valheita ja yksityiselämään liittyviä tietoja muista ihmisistä – mutta itsestään Ari Savolainen ei salli kerrottavan netissä yhtään mitään! Ari Savolainen esiintyy pedofiilien paljastajana, mutta onkin itse (kahdesti) tuomittu pedofiili!

Pistäkää tämä nimi ja postauksessa näytetty naamakuva visusti mieleenne, sekä pysykää tästä miehestä mahdollisimman kaukana. Mikäli ajaudutte johonkin ongelmaan hänen kanssaan, teidän on turha odottaa armoa tai apua viranomaisilta. Ari Savolaisen kanssa kannattaa puhua vain ns. lihasmuistin kieltä. Olen nimittäin itse saanut omat tietoni pois vanhemmat.com -sivustolta, kun lähestyin tätä herrasmiestä hänen asuntonsa edustalla ja tein selväksi, että hänen fyysiseen terveyteensä kohdistuu vakava ja välitön uhka, mikäli toiminta ei lopu juuri täsmälleen tähän paikkaan. Ja siihenhän se loppui, koska Ari Savolainen on loppujen lopuksi aivan tavanomainen taparikollinen: Alkoholisoitunut, hieman keskinkertaista alhaisemman äo:n omaava, syrjäytynyt reppana, joka ”uskaltaa” netissä kiusata ihmisiä, mutta oikeassa elämässä laskee alleen ensimmäisestä poikkipuolisesta sanasta. Vankilaan päätyessään Ari Savolainen lusii istumisensa tapansa mukaan ns. pelkääjien osastolla, eristyksessä muista ja syystäkin, sillä tällä miehellä on vihamiehiä kaikkialla, myös vankilan muurien sisällä.

Älkää ymmärtäkö väärin: Ari Savolainen tekosista kannattaa ehdottomasti aina tehdä rikosilmoitukset poliisille ja joissain tapauksissa jopa ajaa itse rikosjuttuja ns. siviilikanteina häntä vastaan. Ei kannata kuitenkaan elätellä suuria toiveita niiden suhteen. Paras lääke Ari Savolainen toimia vastaan on kuitenkin ns. lihasmuistiin tukeutuminen, enkä olisi yhtään yllättynyt, mikäli joku päivä Ari Savolainen löytyy tapettuna jostain kujalta tai hän vain yksinkertaisesti ”katoaa” pysyvästi.

Terveisin entinen uhrisi,
AJ